Welkom op mijn blog!

wp_20160920_13_13_47_pro

Proeven, ervaren, verrassen, verwonderen en beleven. In mijn blog neem ik je graag mee op reis door de fascinerende wereld van smaakbeleving en lekker eten zelf maken,

Op mijn blog vind je leuke recepten vol kleur, eten met de seizoenen, blogs over ingrediënten en keuzes die je kunt maken, koken en eten met aandacht, tips voor een goede bereiding met aandacht voor smaak, kleur en structuur, Kortom: alles wat je maaltijd mooier, voedzamer, leuker en smaakvoller maakt.

Eco: daar ligt de basis. Lekker koken, eten en genieten van voeding die tijd heeft gehad om te groeien en te rijpen en af te rijpen.

Liente: een knipoog naar het rijmpje “Lientje leerde Lotje lopen langs de lange Linde laan”. Oftewel: oefening baart kunst. Hoe fijn is het als je al lerende ook plezier kan beleven aan je eigen ontdekkingstocht. In alle luchtigheid zal je merken dat je steeds een beetje handiger wordt.

Ecolientje: kleur op een bord. Met pure ingrediënten ga je aan de slag en laat jij je (mee)bewegen en (ver)leiden door alles wat je voelt en ervaart. Je voelt, je ruikt, je proeft. Er gaat heel veel aan vooraf voor die heerlijke maaltijd op je bord ligt. Het gaat daarbij onder andere over warmte, ritme, licht en beweging en balans. Je kunt elke maaltijd zien als een meesterwerkje waarin jij de kleuren op jou manier in beweging hebt gezet. Een werkstukje waar je lang van kunt genieten.

Graag neem ik je mee bij deze ontdekkingstocht. Welkom op mijn blog!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s