Zo feestelijk – drankjes

Bij feestelijke gelegenheden heffen we het glas. Het is een mooie traditie om even stil te staan bij de mooie momenten die we samen vieren. Ben je op zoek naar feestelijke drankjes waar je heerlijk helder bij blijft? Hier kun je inspiratie vinden!

IMG_1705

 

Limonade. Auteur: Arno en Mireille (The Holy Kauw Company) 

Een feestje zonder alcohol saai? Echt niet als je de alcoholvrije drankjes van Arno en Mireille (The Holy Kauw Company) kent. Zij geven in dit boek de geheime recepten voor hun drankjes prijs. Van siroop tot mocktail, van ijsthee tot shrub, allemaal zelf te maken. Met meer dan 50 recepten voor alcoholvrije drankjes in talloze smaakcombinaties.

 

 

IMG_1730

 

100 Mocktails. Auteur: Hilde Deweer.

0% alcohol en 100% smaak! Mocktails, of alcoholvrije cocktails, zijn aan een revival toe. In dit boek vind je 100 verrassende en originele mocktails, opgedeeld in de rubrieken: sweet, sour, frozen, munch, veggie, bitter, spicy, creamy, hot stuff, beer, coffee en tea. Voor elk wat wils. Daarbovenop geeft Hilde je de recepten van 15 basis-siropen en 5 limonades waarmee je ook zelf creatief aan de slag kunt.

 

 

IMG_1733

 

Alcoholvrije dranken. Auteur: Eva Derndorfer.

In dit boek vind je sprankelende en feestelijke dranken die een lekker en gezond alternatief vormen voor alcoholische dranken. De inspirerende recepten maken van elke gelegenheid een echte smaakbelevenis die de zintuigen prikkelt. Zo biedt een meloenduo met munt verfrissing op een hete zomerdag en genieten je gasten met volle teugen van een vlierbloesemtonic bij het aperitief.

 

 

IMG_1723

 

Gezonde thee. Auteur: Fern Green.

Een boek vol heerlijke theecombinaties met gedroogde thee, verse kruiden, specerijen en vruchten.